duminică, aprilie 19, 2009

17 Aprilie.

Agitatie.
Dupa multe incercari esuate de a ma trezi mai devreme, a facut mama asta .
De ce mereu cand visezi ceva si ajungi la un punct culminant cineva te trezeste sau auzi un zgomot si te trezesti ?! Urasc cand mi se intampla asta . Revenind, m-a trezit mama . Si cand mama ma trezeste, e imposibil sa ma culc la loc . De ce ? Trage de mine. Deci, asta s-a intamplat pe la 9 . Pe la 11 am ajuns cu succes in Berceni . Ce drum cunoscut . Victoriei , 381 , Alexandru Obregia . Simplu. Dupa multe ture pe la Mega Image , m-am intors acasa . Nu, nu sunt nebuna, si da, imi iubesc castile. In alta ordine de idei , pe la 7 cred ca am ajuns in Victoriei , 7 si ceva eram acasa. Intr-o ora trebuia sa fiu gata.
Pe la 8 si 25 cobor , Diana nu era acolo . Niciodata nu e la timp acolo . Ajunge intr-un final si incepe sa alerge spre Clubul Taranului Roman . " Ce-ai ma esti nebuna ajungem " .. Dupa ne-am dat seama ca s-ar putea sa fie multa lume . Deci am inceput sa alergam . Am ajuns in 2 minute . Pentru ca stau langa . Dar noi tot am alergat . Dupa ce ne-am lamurit ca o sa vina un tip la masa pentru banii de concert, ne-am asezat la o masa , prin centru pe undeva . Relativ dragut pe acolo. Ajunge si Pity pe la 9 fara ceva. Se mai aduna lume , dar nu era asa cum ne asteptam de plin . Pe la 9 si ceva incepe . Atmosfera seaca la inceput , dar " Ploaia " si " Deschide noaptea " sau " Mi-e dor de tine " cu siguranta au contribuit la ridicarea noastra,cam a tuturor , de pe scaune . ( A . Si tipu de la tobe .. Speechless. Divin. )
A fost poate unu' din cele mai simpatice concerte . Si da, El Negro cred ca va detrona in preferintele noastre VDV , in curand , cum zicea si Diana . Pe la 11 jumate, noi eram chill, pe strada. Si aveam o mare criza de ras , nu mai stiu sigur de ce, n-am un motiv anume de obicei , desi unele cuvinte clar ma tin intr-o stare de ras profund ceva timp. Sincer, nu mai stiu ce era. Nici Diana, oricum.
Stiu ca era cam frig si am stat inca juma de ora sa-si trimita Pity niste melodii . Poate nu ma pricep atat de bine sa explic dar, pe scurt , a fost o seara reusita . Si... am ajuns la concertu de pe 17 .
Urmeaza ala de pe 23 .
Ha.

Un comentariu:

  1. Si da, El Negro cred ca va detrona in preferintele noastre VDV , in curand , cum zicea si Diana .

    Da, corect .Acum vita de vie este doar perfectul, iar El negro mai mult ca perfectul :)) B-).23 aprilie si fabrica ne asteaptaaa :x
    -si 5 mai, desigur =p~-

    RăspundețiȘtergere