sâmbătă, mai 16, 2009

Patru jumate.

Iulie ? Deja ?
Acum o luna inca eram noi, eram 8c-ul iar clasa inca era in pericol de prabusire, spre disperarea dirigai.
Poate ca nu iesim impreuna cum am planuit , unele lucruri stau mai bine asa .
Azi ? A fost vineri, acum e sambata, e cam 4 dimineata . Nu, nu prea am somn, cam toata lumea doarme la mine in casa , in mod normal. Eu stau cu pierrot the clown pe repeat si cu Jumpy care pana si ea doarme in pat. Cred ca o sa mai dau si o tura pe Facebook in curand. Hmmh.
Inapot. Nimic interesant, cateva cereri de prietenie acceptate. Cred ca .. vreau sa ajung mai repede la Sibiu,sa stau ceva timp in alta parte, nu doar 3 zile.. Dar ne multumim cu ce aveeem.
In cazu' meu, cu plecarea de marti si o clasa de nesociabili, de la anu' ( probabil cateva exceptii, scuzele mele atunci ) .
Cred ca ar trebuit sa schimb melodia.Acum.
Asaaa.
Cred ca peste o ora si ceva se lumineaza,nu?
Nu stiu de ce da' de fiecare data cand am chef sa scriu pe aici nu-mi gasesc cuvintele,e stresant.Si nu stiu de ce am chef sa scriu atunci cand sunt seaca. Asta chiar nu stiu.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Imi cer scuze ca va deranjez, insa va scriu pentru a va propune un schimb de linkuri. Daca doriti sa faceti un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasati-mi un comentariu sau trimiteti-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul. La mine titlul e Bancuri iar linkul http://bancuri.iasi365.com
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere