sâmbătă, martie 21, 2009

Pentru ca suntem disperate . Probleme ? Comenteeezi ?


Da, pentru ca numai unele persoane isi fac incalzirea de pe acum in a cauta si a rade toate magazinele in cautare de pantofi si rochii . Eu le-am zis ca ar fi mult mai usor sa ne inspiram de pe pitzipoanca.org , o rochie la comanda ceva dar, nu . Ma intristez ce-i drept..
Cand ma gandesc ca eu nu o sa am o rochie in 19148257 de culori , cu pene, pietre pretioase,paiete (orice se poate lipi sau coase pe o rochie , e bine venit) , aur ( multtttt ) , sunt invidioasa . Si tu ai fi , nu ? Te cred..
Sau nu .
Sau , suntem doar disperate ca nu o sa gasim nimic dragut , sau ca o sa gasim si nu o sa ne vina . Pe principiul " Mai bine acum chiar daca suntem in martie si alea le purtam in iunie abia " , noi ne uitam . Nu e panica, panica va fi cu 2-3 saptamani inainte . Asta , clar. Panica va fi atunci cand ne vom certa din nooou in legatura cu " de ce 12 ? de ce si aia ? de ce nu vii ? de ce e asa si nu e asa ? "
Panica va fi cand o sa ma trezesc eu prin iulie-august " Baaaaaa reuniuneeeee " chiar daca am terminat in iunie . Si ce ?
In rest , nu e panica , n-o sa fie panica . Vreau la mare , vreau in Vama cu voi , chiar daca initial ne cazam in 2 mai si mama Dianei stie ca mergem in Eforie , vreau s-o ard dubios toata varaaaaaaa, vreau alti ochelari de soare, vreau sa vina ziua mea si a lu' Pity ( 4 zile , remember ) , vreau sa ne rupem la banchet si vreaaaaaaaaau in/la/peste/sub ORICUM AR FI , MARE .
Comenteeeeeeeezi ?
Awww. Mai e..

Un comentariu:

  1. logic pentru ca mama se cere a fi mintita .

    ***
    eu: in sfarsit ceva mai nesec ^:)^
    maria: parca ziceai ca nu e sec
    eu: e paaaai :">
    ***

    RăspundețiȘtergere